Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Aς πέσουν οι μάσκες!!!

Καλησπέρα σας!!!
Ένα βραβείο έφτασε σε μένα από τη φίλη μου Έλλη (Funky Monkey)... Σ' ευχαριστώ πολύ φίλη μου γι' αυτήν την τιμή!!!


Υπάρχουν όμως δύο κανόνες για να παραλάβω το βραβείο... Ο πρώτος είναι να αναφέρω 11 τυχαία πράγματα για μένα και ο δεύτερος, να χαρίσω το βραβείο σε 11 bloggers με τους ίδιους κανόνες...

Λοιπόν, αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, τα μπλογκοβραβεία, όπως τα λέω, είναι μια αφορμή να γνωριστούμε καλύτερα και έχω αποκαλύψει στο παρελθόν 7 πράγματα για μένα και εδώ...

Παίρνοντας την σκυτάλη από την Funky Monkey, ξεκινάω τις 11... συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ενώ θα μοιραστώ μαζί σας και κάποιες φωτογραφίες! Φύγαμε???


1. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση και ο μοναδικός λόγος που δεν την έχω καταργήσει από το σπίτι, είναι γιατί μας αρέσουν οι ταινίες!

2. Δεν μπορώ να μείνω στιγμή χωρίς μουσική… Η αγαπημένη μου μουσική χρωματίζει τη μέρα μου. Αλλά το καλύτερό μου είναι οι συναυλίες…. Χάνω την αίσθηση του χώρου και του χρόνου όταν βρίσκομαι εκεί…

Sonisphere Festival 2011

3. Σε αντίθεση με τη μουσική μου, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στα βιβλία... Όχι βέβαια πως δεν υπήρξαν ιστορίες που να με αγγίξουν περισσότερο από κάποιες άλλες! Αλλά διαβάζω τα πάντα, δανείζω και δανείζομαι βιβλία συχνά!

4. Από μικρή συλλέγω γραμματόσημα… Πλέον είμαι περήφανη για τη συλλογή μου που αποτελείται από γραμματόσημα από 37 χώρες…

Παλιά ελληνικά γραμματόσημα...

5. Είμαι πεισματάρα και δεν το βάζω κάτω μέχρι να «πετύχω» έναν στόχο (μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια πάντα)!

6. Όταν ο στόχος είναι αρκετά μακρινός, τότε απλά τον  ονειρεύομαι… Και ονειροπολώ ενίοτε!

7. Το καλύτερο όπλο μου είναι το χαμόγελό μου. Προσπαθώ να μην το χάνω ποτέ. Γι’ αυτό και ανήκω στη λέσχη των αθεράπευτα αισιόδοξων!

8. Αντιπαθώ όσο δεν πάει κουτσομπολιά, κοινωνική κριτική και τα συναφή.

9. Πρωινό ξύπνημα… Το μάτι δεν ανοίγει, το μυαλό δεν παίρνει μπρος χωρίς έναν δυνατό καφέ! Και σκέτο! Δεν με πειράζει αν δεν πιω άλλο καφέ στη διάρκεια της ημέρας, αλλά για το πρωινό ξύπνημα ο καφές είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη, που λέμε και στα μαθηματικά!

Η δική μου εξάρτηση...  

10. Μισώ το σιδέρωμα!!! (Ουφ!!! Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα που το είπα…)

11. Δεν κρατώ κακία ποτέ και από κανέναν. Μια αγκαλιά από την κόρη μου φτάνει για να με κάνει να ξεχάσω οτιδήποτε!


Ανεκτίμητος θησαυρός...

Τώρα είναι η σειρά μου να δώσω το βραβείο σε 11 ιστολόγια... Υπάρχουν πολλοί φίλοι και φίλες που θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα...  Αλλά όπως είπε και η Funky Monkey, δεν ήθελα να κάνω κανέναν να νιώσει άβολα με το βραβείο και τους κανόνες του, καθότι παλιότερα είχε γίνει αυτό... Επέλεξα λοιπόν 11 ιστολόγια, αλλά όποιος άλλος φίλος ή φίλη το επιθυμεί, μπορεί να πάρει το βραβειάκι και να μας πει 11 πράγματα για τον εαυτό του! Ανυπομονώ...


Δήμητρα: http://dimitranik.blogspot.gr/ 
Χριστίνα: http://taelia88.blogspot.gr/


Φιλιά!!!

41 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια για το βραβείο!
    Η φωτογραφία υπέροχη και συγκινητική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Demi μου!!! Χάρηκα πολύ που μοιράστηκα αυτή τη φωτογραφία μαζί σας... όπως γράφω και στον τίτλο, να "πέσουν" οι μάσκες! :)

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σου Φωτεινούλα και σε άλλα πολλά βραβεία!!!
    ευχαριστώ πολύ για την τιμή, δώσμου μαι δυο μέρες καιρό να δω πως θα το παίξω... γιατί ας μην ξεχνάμε πως το βραβείο το παίρνει το "Εικαστικό καφενείο"!!!
    σε φιλώ πολύ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριέλα μου σ'ευχαριστώ πολύ!!!! Με την ησυχία σου, όσες μέρες χρειαστείς!!! :)
      Πολλά φιλιά και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  3. συγχαρητηρια για το βραβειο σου και σ ευχαριστω για την τιμη να μου το δωσεις ανάμεσα σε τόσους καλούς μπλοκερς.Θα γραψω σύντομα σχετικη ανάρτηση.
    Καλη εβδομαδα να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σ' ευχαριστώ που το δέχεσαι!!! Θα χαρούμε να σε διαβάσουμε!!! Καλή εβδομάδα Σκρουτζάκο!!!!

      Διαγραφή
  4. Καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πολύ για την τιμή που μου κάνεις . Με συγκίνησες αλήθεια πολύ και με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να μοιραστώ 11 πράγματα για εμένα...

    1. Είμαι αθεράπευτη chocoholic!
    (Μικρή ονειρευόμουνα ότι κάποια στιγμή θα γινόμουν η ιδιοκτήτρια των εργοστασίων του Παυλίδη!Χμμ...εδώ που τα λέμε ποτέ δεν είναι αργά...)


    2. Λατρεύω τα παιδιά και θεωρώ ότι είναι τα χαμόγελα του Θεού στη γη. Ήξερα ήδη από πολύ μικρή το τι επάγγελμα θα ακολουθήσω (νηπιαγωγός) και ευτυχώς η τύχη με βοήθησε να το πραγματοποιήσω.


    3. Είμαι πολύ ανεκτικός άνθρωπος , σε σημείο να με έχεις κάνεις χαλί και να με πατάς και εγώ να σε συγχωρώ (φυσικά γιατί το αξίζεις και γιατί είσαι σημαντικός για εμένα). Δεν κρατάω κάτι "μανιάτικο" (αν και είμαι από τη Μάνη)γιατί δεν μου αρέσει να βγάζω ανθρώπους από τη ζωή μου και αν το κάνω θα πρέπει να μου έχεις κάνει κάτι πολύ πολύ σημαντικό και άσχημο.


    4. Μου αρέσει το μαύρο χρώμα στα ρούχα .Η μισή μου ντουλάπα είναι η αποθέωση πένθους!(όχι σας το ορκίζομαι ούτε χοντρή είμαι , ούτε emo!)


    5.Λατρεύω τη μουσική. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια στιγμή που είμαι ξύπνια και να μην έχω κάποιο cd να παίζει ή κάποιο σταθμό να με παρασέρνει με τις μουσικές επιλογές του.
    (PS. Είπα ξύπνια γιατί όταν κοιμάμαι , θέλω απλά απόλυτη ησυχία!)


    6.Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν παραλίγο κινδύνεψε να πεθάνει ο αδερφός μου από τροχαίο.


    7. Έχω μια τεράστια βιβλιοθήκη που συνεχώς εμπλουτίζω και μάλλον το τελευταίο διάστημα μάλλον το παράκανα αν κατάλαβα καλά από την εξής φράση της μητέρας μου: « Λοιπόν διάλεξε ή εμένα ή τα βιβλία σου! Δεν χωράμε και οι δυο σε αυτό το σπίτι!»
    (Χμμμ..άκουσα ότι το τελευταίο βιβλίο της Α. Παπαδάκη είναι πολύ καλό …)


    8. Λατρεύω να περπατάω μέσα στη βροχή.


    9. Όταν αγαπώ κάποιον δίνομαι ολοκληρωτικά , χωρίς να κρατήσω κάτι για εμένα γι αυτό συχνά την πατάω…Το αντίθετο από όταν πληγώνομαι ή είμαι λυπημένη για κάτι, που τα κρατάω όλα για εμένα.


    10. Θέλω οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου να είναι ευτυχισμένοι , γι αυτό τις περισσότερες φορές θα με δεις να γίνομαι παλιάτσος μόνο και μόνο για να τους κάνω να χαμογελάσουν .



    11. Σιχαίνομαι το πρωινό ξύπνημα (αν και αναγκαίο) και σπάνια κοιμάμαι νωρίς το βράδυ . Σκέφτομαι καλύτερα και δρω μετά τη δύση του ηλίου (ναι ,το εξοχικό μου είναι στα Καρπάθια Όρη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μελίτα μου που μοιράστηκες 11 πτυχές του εαυτού σου!!! Χάρηκα πολύ που διάβασα για σένα!!!
      Κι εγώ λατρεύω να περπατώ μες στη βροχή :D
      Οπως και προτιμώ να διαβάζω/μελετώ το βράδυ!!!!
      Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  5. πολυ ωραια πραγματα μαθαμε για σενα! θα συμφωνησω για την μουσικη, τον καφε και βεβαια την κορακλα! εντυπωσιαστηκα επισης με την συλλογη γραμματοσημων!
    με μεγαλη χαρα παραλαμβανω το βραβειακι σου και θα επανελθω με αναρτηση για τις δικες μου 11 εκμυστηρευσεις!

    φιλια πολλα σε μαμα και κορη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που παραλαμβάνεις το βραβειάκι Μάχη μου!!!
      Για να δούμε, πόσα κοινά έχουμε εμείς οι γεννημένες την ίδια μέρα??? :)
      Φιλάκια πολλά και σε σας!!!!!

      Διαγραφή
  6. Φωτεινούλα μου καλημέρα!!Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο!!Τό αξίζης!!Μού άρεσαν όλες οι απαντήσεις σου!!Ταινίες,μουσική,σίδερο,πρωινός καφές,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!Είστε δύο κουκλίτσες μαμά καί κόρη!!Σέ ευχαριστώ πολύ γιά τίς ευχές σου φίλη μου!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που πέρασες Μιμίκα μου!!!! Αυτό με το σιδέρωμα το είδα και σε πολλά άλλα φιλικά blogs!!! Πάνω απ' ολα έχουμε αλληλοκατανόηση!!! Χαχαχα.... Σ' ευχαριστώ κι εγώ για τα καλα σου λογια!!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  7. Dear Fotini, congratualtion on the award and thank you very much for sharing with me! As soon as possible i' ll post it in my blog.The last photo is wonderful...children are our life!!!
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. It is my pleasure to share the award with you!!! As well as my "secrets" and photos!!! If it is ok with you, I'll be happy to read about you!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φωτεινούλα μου γλυκιά!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για την τιμή αυτή!!! Δεν το ήξερα για να ραφτώ κιόλας:)
    Ταυτίζομαι με όλα όσα γράφεις...εκτός από τα γραμματόσημα:)
    Θα ετοιμάσω δική μου ανάρτηση με τα 11 εσώψυχα λοιπόν!!!!
    Είστε κούκλες μανούλα κ κορούλα!!!
    Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρούλα μου... χαχαχα... Δεν χρειαζόταν να ραφτείς, έλα όπως είσαι :)
      Χαίρομαι πολύ που ταυτιζόμαστε... Μανούλα και κορούλα σ' ευχαριστούν πολύ για τα καλά σου λόγια!!! :)

      Διαγραφή
  10. Γεια σου, Φωτεινή μου! Χάρηκα για τη γνωριμία!!!!

    Λοιπόν, ταιριάζουμε σε πολλά, αλλά πιο πολύ σε αυτό με το πρωινό ξύπνημα (χωρίς καφέ, δε μπορώ να σου πω πώς με λένε το πρωί!!! - έχουμε και παρόμοια κούπα!!!) και σε αυτό που λες με την κοινωνική κριτική: καθόλου δεν το μπορώ το "άθλημα"... Η φωτογραφία με την κορούλα σου είναι πολύ γλυκιά και τρυφερή - να χαίρεστε η μία την άλλη! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που έχουμε κοινά Έλλη μου!!! Έτσι, μεγάλη κούπα για να χωράει πολλή ποσότητα ;)
      Σ' ευχαριστούμε και οι δύο για τα γλυκά σου λόγια!!! Πολλά φιλιά και σε σένα!!! ♥

      Διαγραφή
  11. Πέρασα επιτέλους έστω και καθυστερημένα Φωτεινή μου απ΄ τον όμορφο και δημιουργικό σου χώρο!Έφαγα όλο το πρωινό για δουλειές του ποδαριού!Συγχαρητήρια πάντως για το βραβειάκι σου κι απ΄ τις απαντήσεις σου φαίνεσαι το πόσο ευαίσθητοι τελικά είμαστε οι άνθρωποι!Κι οι πιο απλές στιγμές, για τον καθένα είναι τόσο όμορφες κι ιδιαίτερες!Ο ανεκτίμητος θησαυρός σου, όσο κι εσύ καλή μου κούκλες είστε!
    Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου ΄κανες να μου χαρίσεις αυτό το βραβείο!Νιώθω χαρούμενη ειλικρινά, αλλά ταυτόχρονα και συγκινημένη απ΄ αυτήν την κίνησή σου και θα το δεχθώ, για να κάνω με τη σειρά μου τη δική μου εξομολόγηση σύντομα σε μια δημοσίευση!
    Να ΄σαι πάντα καλά και να χαμογελάς!Φιλάκια!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την :)
      Χαίρομαι πολύ που παίρνεις το βραβειάκι... είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριζόμαστε μεταξύ μας!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
      Φιλιά πολλά Σοφία μου!!!!

      Διαγραφή
  12. Φωτεινή μου καλησπέρα!!!
    Τι όμορφη έκπληξη ήταν αυτή!!! Πόσο με τιμά και με συγκινεί το βραβείο σου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνεις!!! Τώρα είδα το μήνυμά σου, αφού οι Δευτέρες μου είναι λίγο χμμμ τι να πω, έλεος.
    Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα καλύτερα, και έχω να σου πω, πως μοιάζουμε σε πολλά. Ειδικά από το 5 μέχρι και το 11, ήταν λες και τα έγραφα εγώ!!!! Πραγματικά, έμεινα εκπληκτη καθώς τα διάβαζα. Εγώ τώρα τι να γράψω ε; χαχαχααααα πλάκα κάνω. Χάρηκα που μοιάζουμε.
    Α! Επίσης, χάρηκα πάααρα πολύ που σε είδα!!!!!!!!! Είστε κούκλες μανούλα και κόρη!!!!
    Θα κάνω σύντομα ανάρτηση Φωτεινή μου, αλλά όχι μέσα στην εβδομάδα, δε θα προλάβω. Έχουμε και τη συνάντηση με τους γονείς την Τετάρτη και θα τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ, και τη χαλαρή μου μέρα!!! Δεν πειράζει όμως.
    Φιλιά πολλά Φωτεινή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ χαίρομαι πολύ που έχουμε τόσα κοινά!!! Ταύτιση, ε?? Χαχα... Γράψε εσύ αυτά κι άλλα... Μην πιέζεσαι όμως... όποτε έχεις χρόνο!!!
      Σ' ευχαριστώ που παίρνεις το βραβειάκι!!! Και για τα καλά σου λόγια επίσης!!! Είπα να βάλω μια φωτογραφία μου, να έχετε μια εικόνα από το πώς είμαι!!! Σε φιλώ κι εγώ και περιμένω να σε γνωρίσω καλύτερα!!! :)

      Διαγραφή
  13. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για την τιμή που έκανες να μου δώσεις αυτό το βραβείο! Χαρά μου να μοιραστώ μαζί σας μικρο-μέγαλα μυστικά μου! Φιλάκια και καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σ' ευχαριστώ Πέπη μου!!! Θα χαρώ να διαβάσω τα μυστικά σου!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  14. Να χαρείς το βραβείο σου..Ωραίες οι απαντήσεις σου..Και γω μικρή έκανα συλλογή γραμματοσημων,μετα το παρατησα...Αντε σε ειδαμε,σε εχουμε και οπτική εικονα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Δελφινάκι μου!!! Έχω "μανία" με τα γραμματόσημα... Ελπίζω να με γνώρισες κάπως καλύτερα!!! :)

      Διαγραφή
  15. συγχαρητήρια για το βραβείο!!! :) έχω κι εγώ συλλογή με γραμματόσημα!!! μαζεύεις ακόμα? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Εύη μου!!! Χαίρομαι που έχουμε κι άλλο κοινό χόμπυ!!! Ναι, μαζεύω ακόμα... Βέβαια, στην εποχή του ίντερνετ δεν κυκλοφορεί πολλή αλληλογραφία... Και λόγω κρίσης δεν αγοράζω πια γραμματόσημα... Αλλά ό,τι πέσει στα χέρια μου το κρατάω!!! ;)

      Διαγραφή
  16. Συγχαρητήρια για το βραβείο Φωτεινή μου και σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανες να μου το χαρίσεις εκ νέου!Πολύ όμορφη και τρυφερή η ανάρτηση σου!Μπράβο!Εκπληκτική η φωτογραφία μαμάς και κόρης!Είσαστε πανέμορφες!Φιλάκια!
    ❁Anna
    Snapshotjewellery

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Είναι χαρά μου να το δώσω και σε σένα!!! Φιλάκια!!! :)

      Διαγραφή
  17. Καλησπέρα Φωτεινή!!Πολύ μου άρεσαν οι απαντήσεις σου!
    Για τους στόχους, μην τους φοβάσαι..Δεν είναι κακό να βάζουμε υψηλούς στόχους και ας μην είναι ρεαλιστικοί γιατί ποτέ δε μπορείς να ξέρεις μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις σου! πραγματικά αν δεν έλεγες ότι είναι κόρη σου,την πέρναγα άνετα για την μικρή σου αδερφή!!να την χαίρεσαι!!Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κατερίνα μου!!! Είναι πολύ ενθαρρυντικά τα λόγια σου για τους στόχους... Οντως, ποτέ δεν ξέρεις!!!
      Έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας με την κόρη μου, γι' αυτό πολλοί μας περνάνε για αδερφές!!! Ελπίζω στο μέλλον να μας περνάνε και για φίλες... Χαχαχα... Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  18. Σημερα επεασν οι μασκες :) και επαιξα και εγω Και παλι σ ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαίρομαι που σε "γνώρισα" καλύτερα Φωτεινή μου. Τι πιο γλυκό από την αγκαλιά του θησαυρού σου!

    Υγ. Κι εγώ ΜΙΣΩ το σιδέρωμα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ χάρηκα Μαρία μου... θα ήθελα να διαβάσω κι από σένα παρόμοια ανάρτηση κάποια στιγμή!!!
      :)

      Διαγραφή
  20. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου, Φωτεινή!!! Πολλά πολλά ακόμη εύχομαι να πάρεις!!! Σ' ευχαριστώ πολύ που το χαρίζεις και σε εμένα :)
    Υπέροχα τα πράγματα που μοιράστηκες μαζί μας! Στο 2 που αναφέρεις θα συμφωνήσω απόλυτα! Σαν τις συναυλίες τίποτα!! Εγώ το 2011 το έχασα αλλά πήγα πέρυσι!!! χιχι!
    Να σου ζήσει η κόρη σου!! Ευτυχισμένη να είναι!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρασα και το είδα το περσινό Rockwave Χριστίνα μου!!! Το είχα φανταστεί πως είσαι μεταλλάκι!!! Χαχα... :)
      Χαίρομαι πολύ που παίρνεις κι εσύ το βραβείο και σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  21. Πολύ ενδιαφέρουσα αναρτηση. Τα 11 πραγματα που μας είπες μας εκαναν να μάθουμε κάτι παραπάνω για σένα. Ελπίζω να καταφερουμε να γνωριστουμε και με σενα απο κοντά!Απειρα μάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ελπίζω Μαρία μου!!! Θα ήταν τέλεια!!! Προς το παρόν... έκανα την ανάρτηση με τα 11 πράγματα, για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα!!! :)
      Φιλάκια άπειρα και σε σένα...χαχα!!!

      Διαγραφή
  22. Α, ωστε εσύ λοιπόν ξεκίνησες και μου παραδόθηκε και εμένα η σκυτάλη. Εχει δίκιο η PARENTS LAND την επόμενη φορά θα χαρούμε να σε δούμε από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι καταπληκτική επινόηση αυτά τα βραβειάκια??? Μας βοηθούν να γνωριστούμε καλύτερα, οι μπλογκοφίλοι!!!! Θα περάσω να διαβάσω και την δική σου εντεκάδα!!! :)
      Σε καλωσορίζω και σένα φιλενάδα, μακάρι στην επόμενη συνάντηση να καταφέρω να είμαι κι εγώ!!! :)

      Διαγραφή

Πες κι εσύ τη γνώμη σου!

Blogging tips