Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Καλή χρονιά!!!

Πάει ο παλιός ο χρόνος... Δεν θα μπω στην διαδικασία να κάνω απολογισμούς, γιατί ο καθένας μας είχε τις δικές του εμπειρίες, είτε ευχάριστες είτε δύσκολες... Η ζωή έχει απ' όλα... Την υγειά μας να έχουμε, για να προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο!!! Και αγάπη... Πολλήηη αγάπη!!!


photo via: Google

Χαρούμενη και δημιουργική να είναι η Νέα Χρονιά, εύχομαι ένα τυχερό 13 σε όλους!!! Ό,τι επιθυμείτε να το βρείτε μέσα στη χρονιά που μόλις ξεκίνησε!!! Ας μην χάνουμε ποτέ την αισιοδοξία μας και να μην παραλείπουμε να δείχνουμε τα συναισθήματά μας στα πρόσωπα που αγαπάμε!!!

Καλή χρονιά!!!




16 σχόλια :

  1. Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι!!!!! πολύ υγεία και πολύ αγάπη!!!! φιλιά και ευχαριστώ για το λινκ που άφησες στο σχόλιο μιας και δε μπορούσα να σε "βρω" :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά με υγεία,αγάπη και ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Happy New Year to you!!!!!!
    Kisses
    Alessandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/1/13 00:53

    Καλή χρονιά!!!Ευτυχισμένο το 2013 γεμάτο όμορφες εκπλήξεις!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύχομαι μια καλή χρονιά.. με πολλά χαμόγελα. Να είμαστε υγιείς για να αλλάζουμε αυτά που δεν μας αρέσουν και δυνατοί για να δημιουργούμε.. Λιγότερη μιζέρια και θετική σκέψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωτεινή μου Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, γεμάτη Υγεία, Χαρά, Αγάπη, Αισιοδοξία, Έμπνευση, Χαμόγελα!! Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρονιά γλυκιά μου φίλη. Να είσαι καλά κι ευτυχισμένη. Να χαμογελάς γιατι το χαμόγελο που δίνεις, σου επιστρέφεται :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φωτεινή μου, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία!!!! Ό,τι καλό επιθυμείς να πραγματοποιηθεί, και στο σπίτι σου να βασιλεύει η αγάπη, η χαρά και η καλή τύχη.
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/1/13 19:47

    Kαλώς σε βρήκα καλή μου. Ευχομαι το 2013 να φέρει στη ζωή σου υγεία, αγαπη και δημιουργικότητα!Φιλιά και θα τα λεμε απο εδώ και στο εξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή χρονιά Φωτεινούλα μου, με υγεία, χαρά,καί πολλή δημιουργικότητα!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλη χρονια Φωτεινη μου με υγεια για σενα και την οικογενεια σου. Να εχεις μια τυχερη χρονια γεματη νεες ιδεες και δημιουργικοτητα. Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή και ευτυχισμένη χρονιά να έχουμε με αγάπη και υγεία και καλύτερες στιγμές στις χώρες μας και η blogoγειτονιά μας να μας χαρίσει κι αυτό τον χρόνο όμορφες στιγμές και όμορφες αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φωτεινή σου εύχομαι καλή χρονιά και από αυτή την ανάρτηση.Το 2013 να είναι γεμάτο διάθεση για προσφορά,αισιοδοξία και δημιουργία. Φιλιάάά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλώς σε βρήκα κι εγώ Φωτεινή! Εύχομαι ένα 2013 γεμάτο υγεία και πολλές όμορφες δημιουργίες!!! Θα μιλάμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φωτεινή , καλή χρονιά , χρόνια πολλά, εύχομαι το 2013 να σου χαρίσει ότι ποθείς! Βικτώρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλη χρονια Φωτεινουλα!!! Να εχετε μια υπεροχη, χαρουμενη, υγιης και τυχερη χρονια, γεματη με ευτυχισμενες στιγμες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες κι εσύ τη γνώμη σου!

Blogging tips