Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

March of time...

Πριν ενάμισι χρόνο περίπου δοκίμασα για πρώτη φορά να ζωγραφίσω με λάδι σε καμβά (50x60 εκ.) και αυτό ήταν το αποτέλεσμα...




H χαρά που νιώθω όταν απλώνω το χρώμα λαδιού με το πινέλο δεν περιγράφεται...ο τρόπος που ενώνεται το ένα χρώμα με το άλλο πάνω στον καμβά...μέχρι και η μυρωδιά των χρωμάτων με ξετρελαίνει!

Μια καλή μου φίλη μου είπε πως ο άντρας του πίνακα της θυμίζει τον Κούσγκο (όσοι από σας έχετε δει το καρτούν "Ο αυτοκράτορας έχει κέφια" καταλάβατε ποιον λέω!)...χιχι...Δεν ξέρω, εσείς τι λέτε, του φέρνει λίγο???

Η αλήθεια είναι πως ο άντρας αυτός (ο οποίος ήθελα δεν ήθελα βαφτίστηκε Κούσγκο) αναπολεί με λύπη το χρόνο που ξόδεψε σε πράγματα ανούσια...Νιώθει πως πια ο χρόνος δεν του φτάνει για να κάνει όσα θα ήθελε...

Ο ήλιος δύει, η "μέρα" τελειώνει...αποφασίζει λοιπόν να εκμεταλλευτεί τον υπόλοιπο χρόνο του για να κάνει τη ζωή του καλύτερη!

Ο τίτλος "March of time" είναι εμπνευσμένος από το ομώνυμο τραγούδι των Helloween... Ο χρόνος κυλά χωρίς να μας περιμένει...στο χέρι μας είναι πώς θα τον αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... γιατί "η ζωή είναι πολύ μικρή για να κλαίμε, αρκετά μεγάλη για να προσπαθούμε"!



4 σχόλια :

  1. Νιώθω τη συναισθηματική φόρτιση που εκπέμπει! Πολύ όμορφα χρώματα, υπέροχος...και λίγα λέω! Το καρτούν που γραφεις δεν το έχω δει, αλλά συμφωνώ πως ο χρόνος που μας έχει δοθεί είναι πολύτιμος και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι τοοοσο πολυ που σου αρεσει τασουλα μου...!

      Διαγραφή
  2. Φωτεινή μου καλώς σε βρήκα !!Ο πίνακας σου είναι υπέροχος τα χρώματα τόσο ζωντανά!!!! όμως και οι υπόλοιπες δημιουργίες σου μου άρεσαν πάρα πολύ!!!μπράβο για όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως ηρθες μαρια μου!!! σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!! με ενθαρρυνουν να συνεχισω!!! :)

      Διαγραφή

Πες κι εσύ τη γνώμη σου!

Blogging tips