Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!!
Σας εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Αυτές οι άγιες μέρες ας φέρουν υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλους, κάνοντάς μας καλύτερους ανθρώπους!!!




Για αυτές τις γιορτινές μέρες, που μαζευόμαστε όλοι γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, μου ζήτησε η φίλη μου Ε. να της ετοιμάσω ένα κομψό, ιδιαίτερο κολιέ... Μαύρα κρυσταλλάκια swarovski λάμπουν σκορπισμένα σε διπλή ασημί ντίζα... Το μαύρο χρώμα δεν είναι πάντα τόσο σκοτεινό όσο νομίζουμε... Έχει κι αυτό τον δικό του τρόπο να  λάμπει!


"Jet black glow" ~ κοντό κολιέ με μαύρα κρυσταλλάκια swarovski σε διπλή ντίζα!


Φίλοι μου, να είστε καλά!!! Παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φυσικά με υγεία, να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά που έρχεται!!!
Τα φιλιά μου!!!

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

"Princess Kiss"

Ένα ακόμη μαγικό φίλτρο ετοιμάστηκε αυτές τις μέρες στο εργαστήρι της μαγισσούλας... Το "φιλί της πριγκίπισσας" (ξέρετε, αυτό που μπορεί να μεταμορφώσει έναν βάτραχο σε όμορφο πρίγκιπα...) συσκευάστηκε σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι και έγινε ένα παραμυθένιο μενταγιόν... Από σήμερα, το μενταγιόν αυτό περιμένει ανυπόμονα την τυχερή που θα το κερδίσει!!!


"Princess Kiss"
Μενταγιόν-μπουκαλάκι με χάντρες, glitter και μεταλλικό στέμμα!


...Γιατί η γλυκιά Μάχη από το Momma's Daily Life διοργανώνει έναν χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με πολλά δώρα!!! Ανάμεσα σε πολλές όμορφες χειροποίητες δημιουργίες είναι και το μενταγιόν-μπουκαλάκι της μαγισσούλας μας!



Σας έψησα? Τι περιμένετε λοιπόν??? Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή στον διαγωνισμό πατώντας εδώ...

Καλό σας βράδυ!!!
Blogging tips