Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Γοργόνες και... πειρατές!!!

Σαν σήμερα πριν 8 χρόνια, ήρθε στον κόσμο ο μικρός μου θησαυρός, που ομόρφυνε τη ζωή μου όσο δεν το φανταζόμουν. Κοριτσάκι μου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Όλα τα καλά του κόσμου σου εύχομαι... Πάντα να είσαι γερή, ευτυχισμένη και καλότυχη στη ζωή σου!!! 


Το πάρτι γενεθλίων για το μικρό μου καρκινάκι ήταν φυσικά σε καλοκαιρινή διάθεση... Το θέμα που επιλέξαμε, γοργόνες και πειρατές... 

Ζωγράφισα, λοιπόν, μικρά πινακάκια 10x10 εκατοστών τα οποία θα δίνονταν ως αναμνηστικά δωράκια στους μικρούς μας καλεσμένους. Γοργόνες για τα κορίτσια και πειρατές για τα αγόρια! Σε κάθε πινακάκι γράφτηκαν τα ονόματα για κάθε παιδί!






Στο τέλος, οι γοργόνες και οι πειρατές συσκευάστηκαν παρέα με γλυκές λιχουδιές και μπαλόνια!

Καλό βράδυ!!! Να είστε όλοι καλά!!!

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Απρόσμενοι επισκέπτες στην αυλή μας και εκπλήξεις!

Γεια σας φίλοι και φίλες μου! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!


Απρόσμενοι λιλιπούτειοι επισκέπτες ήρθαν στην αυλή μας, τραβώντας την προσοχή της κόρης μου... Εγώ δεν έχασα ευκαιρία... Άρπαξα τη φωτογραφική μηχανή και τους φωτογράφισα σε λειτουργία macro...



Ένα σαλιγκάρι, που βγήκε μετά την καλοκαιρινή βροχή, τεντώνοντας τις κεραίες του...


Ένα αλογάκι της Παναγίας (ή αλλιώς μάντισσα) κοιτάζει περίεργο το θρασύ και αδιάκριτο μάτι του φακού μου...


Δεν είναι πραγματικά θαυμαστό το μεγαλείο της φύσης???


*~*¨*~*¨*~*


Ας αφήσουμε όμως το ζωικό βασίλειο στην ησυχία του για να πάμε στα δικά μας...

Δύο ευχάριστες εκπλήξεις, η μία μετά την άλλη, με περίμεναν... Και οι δύο από μια γλυκιά blogger, την fancy! H fancy, για όσους δεν την γνωρίζετε,  διατηρεί διάφορες στήλες, οι οποίες περιλαμβάνονται σε διαφορετικά ιστολόγια, όπως μόδα, συνταγές, κηπουρική και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που αξίζει να δείτε! Δέχτηκα, λοιπόν, μια πρόταση που με χαροποίησε ιδιαίτερα... Να συμμετάσχω στη μηνιαία στήλη "Fancy you" και να γίνω η fancy παρουσία του Ιουλίου στο ιστολόγιό της! 



Μου έκανε όμως και την τιμή και την ευχάριστη έκπληξη να παρουσιάσει την σειρά "Little Treasures Vs Cellulite".. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά!!!  Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε κι εσείς τα καταπληκτικά ιστολόγιά της!!! 

*~*¨*~*¨*~*

Ένα βραβείο έφτασε στο διαδυκτιακό μου σπιτάκι από τις φίλες μου Έλλη (Funky Monkey) και Κική (κορδονέτο):



Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ πολύ για την τιμή που μου κάνατε!!!



Το βραβείο δεν έρχεται όμως μόνο του, αλλά συνοδεύεται από όρους:



1. Ευχαρίστησε όποιον σου  το έδωσε,
2. Απάντησε στις ερωτήσεις,
3. Βράβευσε 7 blogs με links και ενημέρωσέ τους για την παραλαβή.


Έχοντας ευχαριστήσει ήδη τα κορίτσια, θα απαντήσω ευθύς αμέσως στις ερωτήσεις... Για να δούμε τι μπορώ να βγάλω στη φόρα αυτή τη φορά...

Αγαπημένο περιοδικό: 
Δεν είναι μόνο ένα... Αυτά τα οποία διαβάζω συχνά είναι: Science Illustrated, Focus,Περισκόπιο της επιστήμης, Φωτογράφος, Παιδί & νέοι γονείς και Strange.

Αγαπημένος τραγουδιστής/Αγαπημένη μουσική:
Μέταλ... Η μουσική που με ανεβάζει, που με ηρεμεί ή με βοηθά να συγκεντρώνομαι. Αγαπημένες μπάντες πολλές... Αλλά οι φωνές που πιστεύω πως ποτέ δεν θα βαρεθώ να ακούω, γιατί έχουν αυτό το "κάτι" που με γεμίζει συναισθήματα, είναι του Bruce Dickinson και του Ronnie James Dio...

Αγαπημένος/η Youtube guru: 
Δεν έχω κάποιον ή κάποια.

Αγαπημένο είδος μακιγιάζ: 
Εξαρτάται από τη διάθεσή μου και τη στιγμή της ημέρας. Συνήθως όμως θα είναι απλό και... παραδόξως (???) χωρίς πολλά-πολλά χρώματα!

Αγαπημένο μέρος διαμονής:
Κάπου κοντά στη θάλασσα!

Αγαπημένη ταινία:
Αν αναφέρω μόνο μία, θα "αδικήσω" τις υπόλοιπες... Έχω αγαπήσει ταινίες όπως Interview with the Vampire, Queen of the damned, The green mile, Braveheart... αλλά και πολλές κινουμένων σχεδίων, όπως Ice Age, Despicable me, The nightmare before Chistmas (το πόσο είχα λατρέψει την Sally, δεν λέγεται!)

Πόσα ζευγάρια παπούτσια έχεις?
Τι ερώτηση κι αυτή!!! Αρκετά πάντως...

Αγαπημένο χρώμα:
Δύσκολο να επιλέξω ένα, καθώς έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τα χρώματα... Στο ντύσιμο πάντως αγαπώ πολύ το μπλε και το μωβ, ενώ στο σπίτι κυριαρχούν οι πενήντα αποχρώσεις του... κόκκινου!

Και φτάσαμε αισίως στην απονομή... Τον τελευταίο καιρό έχω επισκεφτεί ενδιαφέροντα ιστολόγια που διατηρούνται από αξιόλογα άτομα και το βραβείο αυτό ίσως είναι μια αφορμή για να "γνωριστούμε" λίγο καλύτερα! Το χαρίζω λοιπόν στις εξής φίλες, με πολλή αγάπη:

7. Γιάννα: http://syros2js.blogspot.gr/

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

"Colour Mix Skulls" Part 2...

Γεια σας φίλοι και φίλες μου!!!

Έχουμε να τα πούμε πολλές μέρες, όμως ο χρόνος περνάει κι εγώ τρέχω συνεχώς ξοπίσω... Τουλάχιστον είμαι απαλλαγμένη πια από το ανελέητο πρωινό ξύπνημα στις 7 και κάτι! Πολλά ετοιμάζονται αυτές τις μέρες στο μικρό μου εργαστήρι... Εργαλεία και πινέλα, όλα έχουν πάρει φωτιά! Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα νεότερα κοσμήματα της σειράς "Colour Mix Skulls" με τις πολύχρωμες, παιχνιδιάρικες νεκροκεφαλές, που για πρώτη φορά είχα παρουσιάσει εδώ...  Τα χρώματα σε όλο τους το μεγαλείο!!!

"Purple In The Blunt"


"Green Mist" ~ κοντό κολιέ!

"Dream In Black & Turqoise" ~ κοντό κολιέ!

"The Dead King" ~ Μενταγιόν σε μαύρη αλυσίδα, νεκροκεφαλή με κορώνα!

"ColourMix & Long Chain" ~ μακρύ κολιέ!

Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι τόσοι πολλοί, που οι χάντρες δεν φτάνουν!!!

"Hippie Skull" ~ Μενταγιόν σε χοντρό μπεζ κορδόνι, νεκροκεφαλή με τριανταφυλλάκι!

"Think PinK" ~ κοντό κολιέ!


Σκουλαρίκια σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, που ποζάρουν πάνω στα βιβλία μου... Χμμμ... Κάποια βαρέθηκε τη μελέτη και παίζει με τις φωτογραφίες!


Και αφού μιλάμε για χρώματα... Αυτή είναι η παλέτα μου, με τα αγαπημένα ακρυλικά και τα ετοιμοπόλεμα πινέλα... Τα αποτελέσματα προσεχώς! 



Καλό βράδυ σε όλους!!!

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Little Treasures Vs Cellulite...

Την καλησπέρα μου!!!

Όπως σας είχα ξαναπεί, τα τελευταία χρόνια φτιάχνω μόνη μου πολλά από τα καλλυντικά μου χρησιμοποιώντας προϊόντα της φύσης… Μετά από αρκετή μελέτη σχετικά με τα βότανα, τα παράγωγά τους και τη χρήση τους (αν δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς σωστά μπορεί να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις), ολοκλήρωσα μια σειρά κατά της κυτταρίτιδας βασισμένη στις ευεργετικές ιδιότητες βοτάνων, εσπεριδοειδών και άλλων φυτών … Είχα ξεκινήσει να τη "δουλεύω" πριν ένα χρόνο και πλέον πιστεύω πως αυτά που έχω φτιάξει είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Μπορώ, λοιπόν, τώρα, να μοιραστώ την σειρά "Little Treasures Vs Cellulite" με τις φίλες μου!!!

Ξεκινάμε με το σαπούνι για μασάζ, που από την πίσω πλευρά κάνει πήλινγκ, χάρη στην καστανή ζάχαρη...


Περιέχει αιθέρια έλαια δεντρολίβανου, πεύκου, γκρέιπφρουτ και άρκευθου Ιμαλαΐων... Επέλεξα τα συγκεκριμένα αιθέρια έλαια, γιατί τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρουν το λεμφικό σύστημα και αποτοξινώνουν!


Το μασάζ και η απολέπιση είναι απαραίτητα, γιατί αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα και οι δραστικές ουσίες των ελαίων απορροφώνται καλύτερα από το δέρμα!

Για καλύτερη απολέπιση έχω ετοιμάσει ένα σπιτικό scrub, 100% φυσικό... 


Περιέχει: Λάδι δεντρολίβανου παραγωγής μου παρακαλώ, αιθέρια έλαια δεντρολίβανου - άρκευθου Ιμαλαΐων - πιπερόριζας (ginger), ξύσμα και αιθέριο έλαιο γκρέϊπφρουτ, αμυγδαλέλαιο, έλαιο jojoba, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και δεντρολίβανου από μένα κι αυτά, μέλι, καστανή ζάχαρη και τριμμένη πιπερόριζα!

Τρόπος χρήσης: Σε βρεγμένο δέρμα, απλώνουμε μια μικρή ποσότητα του μείγματος και κάνουμε για λίγη ώρα μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. Προσέχουμε να μην πέσει νερό μέσα στο προϊόν, γι' αυτό μπορούμε να παίρνουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε με ένα κουτάλι!
Δεν φαντάζεστε πόσο απαλό και ενυδατωμένο αφήνει το δέρμα!!!
Εδώ φαίνεται  το μείγμα μόλις είχε συσκευαστεί... Σαν μαρμελάδα δεν μοιάζει???



Αφού τελειώσουμε το μπάνιο μας, κάνουμε μασάζ με το λαδάκι ως εξής: Βάζουμε μια μικρή ποσότητα στην παλάμη μας και απλώνουμε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Κάνουμε μασάζ με κίνηση από κάτω προς τα πάνω, ακολουθώντας τη ροή της κυκλοφορίας του αίματος (προς την καρδιά).

Το λαδάκι για μασάζ βασίζεται στα ίδια ακριβώς έλαια και βότανα με το scrub... Καταπολεμά την κυτταρίτιδα και παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα!


Ελπίζω να μην σας κούρασα με την σημερινή παρουσίαση... Για ό,τι θελήσετε, μπορείτε να με ρωτήσετε!!! Ας μην ξεχνάμε πως η κυτταρίτιδα είναι ένας εχθρός που καταπολεμάται με:
Τα κατάλληλα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται τοπικά.
Σωματική άσκηση και καλή ξεκούραση.
Σωστή διατροφή και άφθονο νερό.

Καλό Σ/Κ σε όλους!!!

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Για ένα άλογο...

Καλησπέρα σε όλους!!!

Μου ζητήθηκε πριν από καιρό να φτιάξω ένα γούρι/φυλαχτό για τη Ζιζέλ, η οποία τότε ήταν έγκυος…
Με βασικά χρώματα το κόκκινο και το μπλε, χρησιμοποίησα πέταλο, ματόχαντρα, φουντίτσα και το αρχικό του ονόματός της. Τα έδεσα όλα σε κρίκο για μπρελόκ, για να μπορεί να κρεμαστεί… 


Ο λόγος για το πανέμορφο άλογο της Ε., την Ζιζέλ, που σήμερα έχει ένα μικρό πουλάρι, τον Χέντριξ… Και για του λόγου το αληθές, δείτε αυτά τα όμορφα πλάσματα στη φωτογραφία, που δημοσιεύω με την άδεια της Ε. :)


Συνεχίστε να κάνετε ό,τι αγαπάτε και να αγαπάτε αυτό που κάνετε!

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Κοράλλια και μαργαριτάρια...

Καλό μήνα να έχουμε!!! Και... καλό καλοκαίρι!!!

Αν και επίσημα έχουμε πλέον καλοκαίρι, εγώ εδώ πάνω στα ορεινά κρυώνω! Γι' αυτό είπα να καλοπιάσω το πεισματάρικο καλοκαιράκι, για να μας τιμήσει επιτέλους με την παρουσία του! :)

Έχω ετοιμάσει μερικά ακόμη καλοκαιρινά κοσμήματα, αυτή τη φορά με κοράλλια και μαργαριτάρια (και θησαυρούς ναυαγισμένων πλοίων...) και φυσικά θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας...

Βραχιόλι με επίχρυσα charms, κρυσταλλάκια και φυσικό ροζ κοράλλι!

Βραχιόλι με φυσικό λευκό και ροζ κοράλλι!
Σετ κολιέ και βραχιόλι με διπλή σειρά από καλλιεργημένα μαργαριτάρια και διακοσμητικό κούμπωμα...


Επίχρυσα σταυρουδάκια σε ντίζα...
Αριστερά με κρυσταλλάκια Swarovski και καλλιεργημένα μαργαριτάρια,
δεξιά με κρυσταλλάκια Swarovski και γυάλινες χαντρούλες!

¸.♪♫•*'¨'*•¸.♪♫•*'¨'*•¸.♪♫•*'¨'*•


Να είστε όλοι καλά!!! Φιλιά!!!
Blogging tips